středa 10. února 2010

Zlatí chlapci (...vstupte!)

Zuzikovi konečně skončilo zkouškové a ihned byl neplánovaně přizván na kultůru. Tentokráte se jednalo o činoherní scénu Mahenova divadla a hru Neila Simona. Za pozvání jsem tedy nechala okusit svým doprovodcům něco málo z té naší školní protekce a tak jsme vychytali velmi levně parádní sedadla v první řadě. To se ukázalo být velkou výhodou, protože hlavní herecké duo - Zdeněk Dvořák a Bedřich Výtisk ve svých rolích podali hodně zdařilý výkon a vidět jejich výrazy zblízka stálo rozhodně za to.
O co vlastně šlo? Tož, o konverzační komedii o dvou vysloužilých komicích v penzi, kteří tvořili 30 let nerozlučnou dvojici a poté spolu 12 let nepromluvili. Teď se mají na jedno vystoupení dát opět dohromady, což je při jejich tvrdohlavosti, všem tom dloubání a prskání opravdu nemožné. Jenže co se škádlívá, to se rádo mívá, žejo.... :)
Po nedávné návštěvě amatérského divadla v Desertu (viz bakiho Mlhobus) rozhodně velmi podařená kultura a to nejen díky dokonalé atmosféře Mahenky. Tak zase brzy nashle.

Žádné komentáře:

Okomentovat